Poikien jatkoryhmä (uutta!)

Kuva: Suomen Taitoluisteluliitto

KKJT tarjoaa pojille oman jatkoryhmän tammikuusta 2021 alkaen!

 

Poikien jatkoryhmä on tarkoitettu taitoluistelusta innostuneille n.5-7-vuotiaille pojille, jotka ovat osallistuneet aikaisemmin luistelukouluumme tai muuhun alkeisryhmään, ja joilta eteen- ja taaksepäinluistelu sujuu jo. 

 

Poikien jatkoryhmä harjoittelee jäällä kerran viikossa, ja ryhmäläiset voivat osallistua myös kaikkien jatkoryhmäläisten yhteiseen Temppujumppaan kerran viikossa. Tämän uuden ryhmän tarkoituksena on tarjota pojille enemmän mahdollisuuksia harrastaa taitoluistelua ja päästä nauttimaan luistelun vauhdeista innostavassa ohjauksessa!

 

Poikien ryhmän jääharjoitus on Kouvolan jäähallin pikkujäällä sunnuntaisin klo 11.30-12.15.

Kevätkausi alkaa sunnuntaina 24.1.2021.​ Ensimmäinen jää on poikkeuksellisesti klo 12.30-13.15 Kouvolan jäähallin isolla jäällä. Harjoitusvuorot näkyvät myös KKJT:n kalenterissa: https://www.kookoojaataiturit.fi/jaavuorot/luistelukoulut/

 

Jäällä opetellaan luistelun perusteita, kuten liukuja, käännöksiä, kaarroksia, jarrutuksia ja alkeishyppyjä. Tasapainoillaan ja leikitään jäällä erilaisia välineitä ja musiikkia apuna käyttäen. 

Tämänhetkisistä alle 10 henkilön ryhmäkokorajoituksista johtuen kaikki jatkoryhmäläiset eivät mahdu samaan temppujumppaan, joten ainakin tammikuun ajan poikien jatkoryhmäläisille järjestetään oma temppujumppa jääharjoituksen jälkeen Kouvolan jäähallin nyrkkeilytilassa. Sinne siirrytään yhdessä ohjaajan johdolla. Temppujumppaan varusteiksi kevyet jumppavaatteet, tossut/paljaat jalat sekä juomapullo. Helmikuun temppujumpista tiedotamme heti kun mahdollista.

Ryhmän hinta on 80€/kevätkausi, ja se sisältää jääharjoitukset, vapaaehtoisen temppujumpan, vakuutuksen sekä PoKLin jäsenyyden. 

Poikien jatkoryhmän ohjaajana toimii yksinluistelun valmentaja Fanni Kivistö (kivisto.fanny@icloud.com).

 

Ilmoittautuminen poikien jatkoryhmään kevätkaudelle 2021 on auki täällä!

 

Ryhmän perustamistamiseen olemme saaneet seuratoiminnan kehittämistukea Opetus- ja kulttuuriministeriöstä.